Lezárt ügy: motort és szerszámokat lopott

2017. 12. 07., cs - 08:28
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

​​​​​​​A hatvani rendőrök vádemelést javasolnak a petőfibányai férfi ellen.

A Hatvani Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást egy 24 éves petőfibányai lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján C. Zsolt 2017. október 20. és október 25. között bement egy petőfibányai lakás garázsába és onnan egy motorkerékpárt, valamint kéziszerszámokat tulajdonított el.

A körzeti megbízottak az eljárás során azonosították, majd 2017. november 21-én elfogták és gyanúsítottként kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, aki beismerő vallomást tett. A rendőrök megtalálták az eltulajdonított járművet és eszközöket, melyeket visszaadtak a tulajdonosnak.

A nyomozó hatóság az eljárást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pozitív lett a drogtesztje

A rendőrök elfogtak egy 31 éves mosonmagyaróvári férfit, akinek az autójában és a ruházatában is kábítószergyanús anyagokat találtak.

 

Kerékpáros vesztettet életét

Téglás közelében egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.