Lezárt ügy: szerszámgépeket lopott

2020. 02. 13., cs - 06:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a 35 éves nőnek az ügyében, aki ellen lopás miatt folyt eljárás.

A Várpalotai Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 35 éves berhidai lakossal szemben.

Az eljárás adatai szerint a nő 2019 szeptemberében levágta ismerőse családi házának tárolójáról a lakatot, majd onnan csempevágót, láncfűrészt, sarokcsiszolót tulajdonított el közel kétszázezer forint értékben. Az ellopott szerszámokat ezt követően értékesítette.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ügyféltájékoztató

A magyar állampolgárok Magyarország területén hatályos, lejáró hivatalos okmányai érvényességéről

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.