Lezárt Vas megyei akta

2018. 01. 12., p - 08:54
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a nyomozó hatóság.

A megalapozott gyanú szerint egy 59 éves zalaegerszegi lakos 2014-ben és 2015-ben huszonnégy esetben csalt ki különböző nagyságrendű készpénzt magánszemélyektől befektetési céllal arra hivatkozva, hogy a rá bízott összegeket többszörös hozammal fizeti majd vissza. A jelenleg – korábban elkövetett hasonló cselekményei miatt – előzetes letartóztatásban lévő F. Ibolya ez esetben több, mint kettőszáz millió forint kárt okozott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Gazdaságvédelmi Alosztálya a jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett és más bűncselekményeknek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészségre vádemelési javaslattal megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.