Lezárt Vas megyei akta

2018. 01. 12., p - 08:54
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a nyomozó hatóság.

A megalapozott gyanú szerint egy 59 éves zalaegerszegi lakos 2014-ben és 2015-ben huszonnégy esetben csalt ki különböző nagyságrendű készpénzt magánszemélyektől befektetési céllal arra hivatkozva, hogy a rá bízott összegeket többszörös hozammal fizeti majd vissza. A jelenleg – korábban elkövetett hasonló cselekményei miatt – előzetes letartóztatásban lévő F. Ibolya ez esetben több, mint kettőszáz millió forint kárt okozott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Gazdaságvédelmi Alosztálya a jelentős kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett és más bűncselekményeknek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat a Szombathelyi Járási és Nyomozó Ügyészségre vádemelési javaslattal megküldte.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hóban hagyott nyomok

Gyorsan a nyomára akadtak a rendőrök annak a férfinak, aki szalámikat lopott egy mezőrúti házból.

 

Lezárt ügyek: Nyári falopás

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a miskolci férfival és élettársával szemben, akik 14 köbméter fát tulajdonítottak el az erdőből.

 

Homályos sötétség

Az esti órákban világítás nélkül autózott Miskolcon egy férfi, a rendőri ellenőrzés során kiderült, hogy ivott a vezetés megkezdése előtt, a jogosítványát pedig korábban bevonták. Az ittas járművezetők magas kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára!

 

Pihenőparkban rongáltak

Egy hódmezővásárhelyi pihenőparkban található építményeket rongált meg egy 21 éves férfi és hat fiatalkorú társa. A körzeti megbízottak a feltételezett elkövetőket elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2018. január 24-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére.