Lezárult a nyomozás: volt munkahelyéről lopott

2018. 06. 13., sze - 12:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le a nyomozást annak a 28 éves férfinak az ügyében, aki egy helyi étterem kasszájából lopott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai vendéglátóhely tulajdonosa 2018. május 2-án tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, mivel az étterem kasszájából valaki eltulajdonított több tízezer forintot.

Az adatgyűjtés eredményeképp egy 28 éves homokbödögei lakos került a rendőrség látókörébe, aki korábban a vendéglő alkalmazottja volt. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a férfi két alkalommal egy lopott kulccsal bement az étterembe és több mint kétszázezer forintot tulajdonított el a kasszából, illetve egyik munkatársa táskájából is elemelt több ezer forint készpénzt.

A 28 éves férfi ellen egy rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a pápai rendőrök a napokban lezárták, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09010/1479/2007. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 09040/36/2010. számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lezárt akta - zenélő szatyor

A törökszentmiklósi rendőrök bíróság elé állítás céljából küldték meg a lezárt nyomozás iratait az ügyészségnek.

 

Ellopták az akkumulátorokat

A sümegi rendőrök 24 órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, a rendőrök a sértettnek visszaadták az ellopott tárgyakat.