Lezárult a nyomozás: volt munkahelyéről lopott

2018. 06. 13., sze - 12:52
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A pápai rendőrök vádemelési javaslattal zártak le a nyomozást annak a 28 éves férfinak az ügyében, aki egy helyi étterem kasszájából lopott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai vendéglátóhely tulajdonosa 2018. május 2-án tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, mivel az étterem kasszájából valaki eltulajdonított több tízezer forintot.

Az adatgyűjtés eredményeképp egy 28 éves homokbödögei lakos került a rendőrség látókörébe, aki korábban a vendéglő alkalmazottja volt. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a férfi két alkalommal egy lopott kulccsal bement az étterembe és több mint kétszázezer forintot tulajdonított el a kasszából, illetve egyik munkatársa táskájából is elemelt több ezer forint készpénzt.

A 28 éves férfi ellen egy rendbeli lopás bűntett és egy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a pápai rendőrök a napokban lezárták, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikeres újraélesztés

Az Esztergomi Rendőrkapitányság rendőre a Police Medic képzésen tanultak szerint tartott életben egy 56 éves férfit.

 

Templomban rongált

A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves helyi férfit.

 

Baleset az M7-es autópályán

Polgárdi társégében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, ezért a forgalom egy sávon halad a Balaton felé.