Lezárult: tettlegességig fajult a szóváltás

2018. 05. 18., p - 12:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Szórakozóhely-ellenőrzés során garázdálkodott egy férfi Várpalotán.

Az eljárás adatai szerint 2018. április 20-án éjjel a várpalotai járőrök az egyik belvárosi szórakozóhely előtt végeztek közbiztonsági ellenőrzést. Miközben a rendőrök igazoltatták a közterületen tartózkodókat, arra lettek figyelmesek, hogy a közvetlen közelükben két férfi között szóváltás alakult ki, mely tettlegességig fajult.

A rendőrök igazoltatták a 28 éves várpalotai illetékességű K. Istvánt, aki elismerte, hogy egy alkalommal arcon ütötte a 18 éves, szintén várpalotai sértettet. A férfit a rendőrök előállították a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottkénti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A várpalotai rendőrök befejezték a 28 éves K. István ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.