Lezárult: tettlegességig fajult a szóváltás

2018. 05. 18., p - 12:57
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Szórakozóhely-ellenőrzés során garázdálkodott egy férfi Várpalotán.

Az eljárás adatai szerint 2018. április 20-án éjjel a várpalotai járőrök az egyik belvárosi szórakozóhely előtt végeztek közbiztonsági ellenőrzést. Miközben a rendőrök igazoltatták a közterületen tartózkodókat, arra lettek figyelmesek, hogy a közvetlen közelükben két férfi között szóváltás alakult ki, mely tettlegességig fajult.

A rendőrök igazoltatták a 28 éves várpalotai illetékességű K. Istvánt, aki elismerte, hogy egy alkalommal arcon ütötte a 18 éves, szintén várpalotai sértettet. A férfit a rendőrök előállították a helyi kapitányságra, ahol gyanúsítottkénti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A várpalotai rendőrök befejezték a 28 éves K. István ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást, az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy cseh kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Két házba is betört

A pápai rendőrök elfogtak egy 30 éves helyi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

 

Egyhangúlag elfogadták

Eger Megyei Jogú Város közgyűlése előtt számolt be az Egri Rendőrkapitányság 2017. évi tevékenységéről Kovács József r. alezredes, kapitányságvezető.

 

Gépkocsikból lopott

Két órán belül beazonosítottak és elfogtak egy 41 éves férfit a salgótarjáni rendőrök.

 

Rongálásért felelhet

Szekercével zúzta be a háza elé parkoló autó szélvédőjét egy asszony Siklóson.