Lopás Becskén

2017. 08. 12., szo - 07:42
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagyobb összegű készpénzt lopott egy helyi férfi az egyik családi házból. 

A rendőrség ügyeletére 2017. augusztus 5-én 21 óra 57 perckor tett bejelentést a sértett, miszerint becskei családi házából ismeretlen személy nagyobb összegű készpénzt lopott el. 

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és 2017. augusztus 10-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves becskei lakost. A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. július 22. és augusztus 5. között az egyik helyi ingatlanba - a bejárati ajtó közelében elhelyezett kulcs használatával - bement és onnan borítékban elhelyezett, nagyobb összegű készpénzt lopott el. 

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.  

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bőröndöt loptak

A józsefvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik a Keleti pályaudvaron ellopták egy dél-koreai állampolgár bőröndjét.

 

Beismerte tettét

A gondnokként dolgozó balatonalmádi férfi visszaélt munkaadója bizalmával, meglopta őt.

 

Lopás miatt keressük őket

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegedi áruházban elkövetett lopás gyanúsítottjainak azonosításában.

 

Bokorba rejtette

A szomszédos telken rejtette el a lopott holmit. A jászsági rendőrök pár órán belül elfogták a gyanúsítottat Jászladányon.