Lopás Becskén

2017. 08. 12., szo - 07:42
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagyobb összegű készpénzt lopott egy helyi férfi az egyik családi házból. 

A rendőrség ügyeletére 2017. augusztus 5-én 21 óra 57 perckor tett bejelentést a sértett, miszerint becskei családi házából ismeretlen személy nagyobb összegű készpénzt lopott el. 

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és 2017. augusztus 10-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves becskei lakost. A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. július 22. és augusztus 5. között az egyik helyi ingatlanba - a bejárati ajtó közelében elhelyezett kulcs használatával - bement és onnan borítékban elhelyezett, nagyobb összegű készpénzt lopott el. 

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.  

 

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Időutazás a Főkapitányságon

Az 1950-es évekbe repítette vissza az érdeklődőket a Spiegler Tibor r. főtörzszászlós, helytörténeti gyűjtő által összeállított kiállítás.

 

Múzeumi séta

A Rendőrmúzeum  2017. október 25-én 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Híres rendőrökről” című temetői kulturális sétadélutánjára.

 

Elismerések Csongrád megyében

Az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapjának 61. évfordulója alkalmából az országos elismerésekhez gratulált, majd megyeieket adott át Dr. Lukács János rendőr dandártábornok, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án.

 

Elismerésben részesültek

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott ünnepségen több, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó munkatársunk részesült elismerésben.

 

Baleset az 5-ös számú főúton

Baleset miatt félpályás útlezárásra kell számítania a közlekedőknek az 5-ös számú főúton a pálmonostori bekötőút és Kistelek között.