Lopás Becskén

2017. 08. 12., szo - 07:42
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Nagyobb összegű készpénzt lopott egy helyi férfi az egyik családi házból.

A rendőrség ügyeletére 2017. augusztus 5-én 21 óra 57 perckor tett bejelentést a sértett, miszerint becskei családi házából ismeretlen személy nagyobb összegű készpénzt lopott el. 

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és 2017. augusztus 10-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 19 éves becskei lakost. A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. július 22. és augusztus 5. között az egyik helyi ingatlanba - a bejárati ajtó közelében elhelyezett kulcs használatával - bement és onnan borítékban elhelyezett, nagyobb összegű készpénzt lopott el. 

A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két férfi, egy eset, három bűncselekmény

Engedély nélkül fogott ki halakat két férfi egy tóból, Geszt külterületén. A tó partjáról búzát is loptak, majd egyikük ittasan vezette azt a kisbuszt, amivel a lopott dolgokat szállították. A Sarkadi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.