Lopás Dabason

2019. 11. 08., p - 12:06
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsított az elkövetést követő két nap múlva már bíróság előtt állt.

A nyomozás adatai szerint 45 éves férfi 2019. november 6-án 9 óra 50 körül Dabas, Szent János utcában található raktárépületbe az ablakon keresztül bement és onnan egy használaton kívüli pénztárgépből a készpénzt kivette, majd azt ruházatába rejtette. Cselekményét észlelte az üzlet egyik alkalmazottja, aki a férfit a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget.

A dabasi rendőrök a 45 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették, majd november 8-án gyorsított eljárásban bíróság elé állították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.