Lopás miatt felelhet

2021. 09. 08., sze - 08:41
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tettes akkor lopta meg ismerősét, amikor vigyázott a táskájára. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát a 23 éves gyanúsítottal szemben.

A sértett egy esztergomi szórakozóhelyen tartózkodott 2021. július 9-én éjszaka. Egyik alkalommal a sértett megkérte a 23 éves ismerősét, hogy vigyázzon a táskájára. A tettes kihasználta a lehetőséget, majd átkutatta annak tartalmát, abból több mint 200 ezer forintot ellopott. A sértett csak július 16-án tett feljelentést az Esztergomi Rendőrkapitányságon. A nyomozók még aznap kihallgatták a 23 éves gyanúsítottat, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség a dorogi nővel szemben a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A helyszínen elfogták a szúrkálót

A gyanú szerint két férfi összeszólalkozott, majd a fiatalabbik több késszúrással megsebesítette vitapartnerét, aki ennek következtében életét vesztette.

 

Miniszteri elismerést kapott

Smajda Ilona Márta r. alezredes, a Szekszárdi Rendőrkapitányság kiemelt főelőadója hosszú évtizedeken keresztül végzett kiemelkedő munkáját köszönték meg.