Lopás miatt nyomoztak ellene

2017. 12. 07., cs - 11:05
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy 22 éves helyi férfival szemben.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűntett kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást O. József 19 éves monori lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2017. május 17-e és 18-a között kifeszítette egy monori templom sekrestyéjének ajtaját és megpróbált oda bejutni.

A nyomozók az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit 2017. június 13-án monori lakásában elfogtak. A rendőrök a 19 éves férfit a Monori Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek a monori lakos előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Monori Járásbíróság 2017. június 15-én elrendelt.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy O. József megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2017. június 4-én egy monori családi ház udvaráról és a helyi általános iskola épületéből eltulajdonított két kerékpárt.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfi ellen lopás bűntett kísérlet és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal illetékes járási ügyészségnek megküldte.

"

"

"

"


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sikeres újraélesztés

Az Esztergomi Rendőrkapitányság rendőre a Police Medic képzésen tanultak szerint tartott életben egy 56 éves férfit.

 

Templomban rongált

A soproni rendőrök rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 35 éves helyi férfit.

 

Baleset az M7-es autópályán

Polgárdi társégében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, ezért a forgalom egy sávon halad a Balaton felé.