Lopással vádolják

2019. 06. 12., sze - 07:33
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A vásárosnaményi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 24 éves tiszakerecsenyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2019. február 23-án bement egy tiszakerecsenyi férfi lakóházának nyitott melléképületébe, és onnan egy fűnyírót, valamint egy búvárszivattyút tulajdonított el. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit rövid időn belül azonosították, és 2019. február 27-én elfogták. A rendőrkapitányságra előállított férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, aki részben beismerő vallomást tett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.