Márkás órákat, ékszereket és készpénzt vittek el

2019. 11. 13., sze - 14:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A veszprémi rendőrök azonosították és elfogták a betörőket.

Egy veszprémi férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. november 2-án kora délután, hogy a családi házába ismeretlen tettes betört, és onnan egymillió forintot meghaladó készpénzt, valamint ékszereket, márkás karórákat tulajdonított el. Az ügyben folytatott adatgyűjtés eredményeként egy 30 éves balatonalmádi férfi és 18 éves élettársa került a rendőrök látókörébe, akiket 2019. november 11-én, a reggeli órákban veszprémi tartózkodási helyükön elfogtak, majd előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgattak. A házkutatás során a nyomozók az ellopott órák egy részét megtalálták, és a gyanúsítottaktól lefoglalták. A pár ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt  indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Az elkövetőket a rendőrség előterjesztése és az ügyészség indítványa alapján a bíróság 2019. november 13-án letartóztatta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.