Más rendszámmal közlekedett

2019. 09. 21., szo - 06:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tatabányai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki egy másik jármű hatósági jelzését szerelte fel az autójára.

Eljárás indult egy tatai férfi ellen, aki 2019. augusztus 30-án éjszaka Tatabányán, a Jedlik Ányos úton közlekedett egy személygépkocsival. A rendőrök ellenőrizték a gépjárművet és megállapították, hogy a forgalomból ki van vonva és egy másik járműhöz tartozó hatósági jelzés van ráhelyezve, valamint a szélvédőről a regisztrációs matricát is eltávolították. A rendőrség a sofőr ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt indított büntetőeljárást. T. Zsolt András gyanúsítotti kihallgatása során a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és bíróság elé állítási javaslattal megküldte az eljárás ügyiratait a Tatabányai Járási Ügyészségnek.   

 

1

2

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.