Megszakították a sorozatot

2019. 07. 11., cs - 08:03
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Három betörés és több lopás is írható annak a férfinak a számlájára, akit a komáromi rendőrök fogtak el.

Egy komáromi fogadóba és pizzériába is betört a 29 éves N. Zsolt 2019. július 5-én éjszaka. Mindkét esetben az ablakon át jutott be az épületbe. A fogadóból készpénzt, a pizzériából pedig pénzt és pénztárcát is ellopott. Nem kellett sok idő a komáromi rendőröknek, hogy azonosítsák a tettest, akit öt nappal később elfogtak. Kiderült, hogy a férfi több bűncselekményt is elkövetett 2019. június és július hónapban. Egy alkalommal egy komáromi lakatlan családi házba tört be és napokig ott is élt. Miután alaposan körülnézett az ingatlanban, de semmi értékeset nem talált, továbbállt. Emellett többször lopott ereszcsatornákat komáromi éttermek és egy virágbolt épületéről is.

N. Zsolt gyanúsítotti kihallgatásán összesen hét bűncselekmény elkövetését ismerte be. Elmondta, hogy barátnőjét szerette volna elvinni kirándulni, de mivel nem volt rá pénze, úgy döntött, hogy lopással szerzi meg azt. A férfi ellen lopás vétség elkövetése miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.