Megtévesztéssel vette el az idős asszony pénzét

2018. 11. 09., p - 13:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kifosztás bűntett miatt folytattak eljárást egy 48 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az idős sértett 2018. október 26-án délelőtt a veszprémi autóbusz-pályaudvaron az ott elhelyezett ATM-ből vett fel pénzt. Közvetlenül ezután egy férfi szólította meg azzal, hogy a bankautomatából kiadott bankjegyek hamisak és kérte, hogy megvizsgálhassa a sértett által felvett pénzt. A megtévesztett asszony egy tízezer forintos címletet vett ki a pénztárcájából, amit az idegen kikapott a kezéből, majd elfutott vele.

A bejelentésétől számított három órán belül az egyenruhások beazonosították az elkövető személyét és a város belterületén elfogták a 48 éves helyi lakost.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.