Megtévesztéssel vette el az idős asszony pénzét

2018. 11. 09., p - 13:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kifosztás bűntett miatt folytattak eljárást egy 48 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az idős sértett 2018. október 26-án délelőtt a veszprémi autóbusz-pályaudvaron az ott elhelyezett ATM-ből vett fel pénzt. Közvetlenül ezután egy férfi szólította meg azzal, hogy a bankautomatából kiadott bankjegyek hamisak és kérte, hogy megvizsgálhassa a sértett által felvett pénzt. A megtévesztett asszony egy tízezer forintos címletet vett ki a pénztárcájából, amit az idegen kikapott a kezéből, majd elfutott vele.

A bejelentésétől számított három órán belül az egyenruhások beazonosították az elkövető személyét és a város belterületén elfogták a 48 éves helyi lakost.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.