Megtévesztéssel vette el az idős asszony pénzét

2018. 11. 09., p - 13:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kifosztás bűntett miatt folytattak eljárást egy 48 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az idős sértett 2018. október 26-án délelőtt a veszprémi autóbusz-pályaudvaron az ott elhelyezett ATM-ből vett fel pénzt. Közvetlenül ezután egy férfi szólította meg azzal, hogy a bankautomatából kiadott bankjegyek hamisak és kérte, hogy megvizsgálhassa a sértett által felvett pénzt. A megtévesztett asszony egy tízezer forintos címletet vett ki a pénztárcájából, amit az idegen kikapott a kezéből, majd elfutott vele.

A bejelentésétől számított három órán belül az egyenruhások beazonosították az elkövető személyét és a város belterületén elfogták a 48 éves helyi lakost.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy holland állampolgárságú férfi ellen, aki tizenöt iraki állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.