Megtévesztéssel vette el az idős asszony pénzét

2018. 11. 09., p - 13:08
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kifosztás bűntett miatt folytattak eljárást egy 48 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az idős sértett 2018. október 26-án délelőtt a veszprémi autóbusz-pályaudvaron az ott elhelyezett ATM-ből vett fel pénzt. Közvetlenül ezután egy férfi szólította meg azzal, hogy a bankautomatából kiadott bankjegyek hamisak és kérte, hogy megvizsgálhassa a sértett által felvett pénzt. A megtévesztett asszony egy tízezer forintos címletet vett ki a pénztárcájából, amit az idegen kikapott a kezéből, majd elfutott vele.

A bejelentésétől számított három órán belül az egyenruhások beazonosították az elkövető személyét és a város belterületén elfogták a 48 éves helyi lakost.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fegyelmi

Budapest rendőrfőkapitánya vizsgálatot rendelt el, mert egy bejelentésre nem megfelelően reagált a Tevékenység-irányítási központ munkatársa.