Megütötte a strand biztonsági őrét

2019. 11. 18., h - 14:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai alapján 2019. augusztus 25-én az esti órákban egy 38 éves lepsényi férfi bement az egyik balatonkenesei strandra, majd szóváltásba keveredett az ott dolgozó biztonsági őrrel. A vita hevében a férfi többször megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a 71-es számú főúton, Balatonfűzfő külterületén igazoltattak. A járőrök ezt követően előállították a férfit a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd garázdaság vétség, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a balatonalmádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.