Megütötte a strand biztonsági őrét

2019. 11. 18., h - 14:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai alapján 2019. augusztus 25-én az esti órákban egy 38 éves lepsényi férfi bement az egyik balatonkenesei strandra, majd szóváltásba keveredett az ott dolgozó biztonsági őrrel. A vita hevében a férfi többször megütötte a sértettet, majd távozott a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követő egy órán belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a 71-es számú főúton, Balatonfűzfő külterületén igazoltattak. A járőrök ezt követően előállították a férfit a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd garázdaság vétség, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a balatonalmádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek.

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ugrani készült, megmentették

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a nőnek az életét, aki egy társasház lépcsőházi ablakában állva, végzetes lépésre szánta el magát.

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba huszonkilenc határsértő Csongrád megyében. A rendőrök huszonhét főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, két személyt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.