Megverték, és elvették a pénzét meg a cigarettáját

2019. 03. 25., h - 15:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rablás bűntette miatt indult nyomozás egy 21 éves devecseri és egy 18 éves ajkai férfi ellen.

Az Ajkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves helyi és egy 21 éves devecseri lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a két férfi 2019. március 13-án 23 óra körül az ajkai autóbusz-pályaudvaron bántalmazott egy helyi lakost azzal a szándékkal, hogy az értékeit eltulajdonítsák. A két elkövető a sértettet több alkalommal megütötte és megrúgta, majd a tettesek átkutatták a ruházatát és a nála lévő dohányterméket, valamint több mint tízezer forint készpénzt elvettek tőle.

A rendőrök a bejelentést követően egy órán belül elfogták a 18 éves ajkai lakost, míg 21 éves társát 2019. március 24-én Devecserben fogták el és állították elő az Ajkai Rendőrkapitányságra. A két férfit a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.