Megverték, és elvették a pénzét meg a cigarettáját

2019. 03. 25., h - 15:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rablás bűntette miatt indult nyomozás egy 21 éves devecseri és egy 18 éves ajkai férfi ellen.

Az Ajkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 18 éves helyi és egy 21 éves devecseri lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a két férfi 2019. március 13-án 23 óra körül az ajkai autóbusz-pályaudvaron bántalmazott egy helyi lakost azzal a szándékkal, hogy az értékeit eltulajdonítsák. A két elkövető a sértettet több alkalommal megütötte és megrúgta, majd a tettesek átkutatták a ruházatát és a nála lévő dohányterméket, valamint több mint tízezer forint készpénzt elvettek tőle.

A rendőrök a bejelentést követően egy órán belül elfogták a 18 éves ajkai lakost, míg 21 éves társát 2019. március 24-én Devecserben fogták el és állították elő az Ajkai Rendőrkapitányságra. A két férfit a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására az illetékes ügyészségnél.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök elfogták a tolvajt

A kunszentmiklósi nyomozók őrizetbe vették a 17 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A vásárosnaményi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

A kerítés állította meg

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 29 éves derecskei lakos ellen.