Menekülni próbált

2020. 01. 25., szo - 08:41
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szekszárdi Rendőrkapitányság járőrei elfogták azt a 23 éves helyi férfit, aki nem kezdte meg végrehajtandó szabadságvesztése letöltését, és az elszámoltatás elől megpróbált elfutni a rendőrök elől.

Szekszárdon járőröztek a kapitányság egyenruhásai 2020. január 23-án a délelőtti órákban, amikor észlelték, hogy egy férfi, miután meglátta a rendőrautót, szaladni kezdett. A járőrök elfogták a 23 éves helyi férfit, akinek ellenőrizése során kiderült, hogy jogerős bírósági ítélet alapján büntetés-végrehajtási intézetbe kellett volna vonulnia. A rendőrök az igazoltatás során számos olyan tárgyat, ékszert is találtak nála, melyek eredetéről nem tudott hitelt érdemlően nyilatkozni. Az egyenruhások az elfogott férfit előállították a kapitányságra, és a nála lévő értékeket lefoglalták. A rendőrök a környékbeli üzletekben adatgyűjtést végeztek, melynek során kiderült, hogy a 23 éves szekszárdi férfi több boltból lopott el értékeket a nap folyamán.

A nyomozók az elkövetőt háromrendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsították meg. Kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítségnyújtás elmulasztása lehet a vád

A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást annak a tolnai sofőrnek az ügyében, aki a gyanú szerint balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

 

Őrizetben a cserbenhagyó

Őrizetbe vették a kisteleki rendőrök azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint terepjárójával elütött, majd magárahagyott egy motorost Csengele közelében.