Mindent vitt, amit talált

2019. 02. 14., cs - 10:56
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki hétvégi házakba tört be Debrecenben.

A debreceni rendőrök 2018. február 13-án elfogták azt a helyi lakost, aki az elmúlt hónapokban Pac tanyán több ingatlanba is betört.  A nyomozás adatai szerint a férfi több kerítést is befeszített, nyílászárókat rongált meg, így jutott be több mint egy tucat ingatlanba, ahonnan elektromos eszközöket, kéziszerszámokat, illetve egyéb értéktárgyakat lopott el.

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 47 éves debreceni férfit, aki beismerő vallomást tett és elismerte a bűncselekmények elkövetését. Kihallgatása során a férfi elmondta, hogy a helyszíneken mindent zsákba pakolt amit talált, majd azokat egy piacon értékesítette.  

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály a gyanúsítottat őrizetbe vette, B. Istvánnal szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a nyomozó hatóság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.