Mini melegházban termesztette

2019. 12. 13., p - 10:43
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A paksi rendőrök egy dunaszentgyörgyi férfi lakásában tartott kutatás során találták a szekrénysor mellett a marihuánát.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy férfi marihuánát termeszt otthonában. A Paksi Rendőrkapitányság munkatársai által végzett adatgyűjtést követően – 2019. december 10-én – több ingatlanban is kutatást tartottak.  Egy 21 éves fiatal dunaszentgyörgyi lakásában – a szekrénysor mellett – egy mini melegházat találtak a rendőrök, melyben több tő kannabisz és kábítószer előállítására alkalmas eszközök is voltak.

A rendőrök a kannabisz töveket, a már leszüretelt kábítószergyanús növényi származékot és az előállításhoz szükséges eszközöket lefoglalták. A ház tulajdonosát előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az ügyben a további eljárást a Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Leintették a rendőröket

Egy járókelő kért segítséget a pilisvörösvári körzeti megbízottaktól, akik a mentők érkezéséig újraélesztettek egy sérült, eszméletlen férfit.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 73 határsértő Csongrád-Csanád megyében szombaton. A rendőrök 48 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 személyt elfogtak, 30 fő bejutását pedig megakadályozták.