Motorkerékpárt lopott

2020. 09. 29., k - 09:20
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.

A tettes 2019. május 18-án arra lett figyelmes, hogy a sértett a motorkerékpárjával beáll egy garázsba. B. Krisztián már ekkor elhatározta, hogy a járművet ellopja, ezért aznap visszament érte. Még a bűncselekmény napján sikerült eladnia a robogót. A sértett csak másnap tett feljelentést a rendőrségen. A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították, és két nap múlva előállították a 22 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás a Dorogi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a járművet megtalálták, amit a lefoglalást követően a sértettnek visszaadtak. A Dorogi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a román embercsempész és utasa

Egy román állampolgár ellen embercsempészés elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás Csongrád-Csanád megyében. A férfi egy migránst szállított Domaszék közelében, az 55-ös számú főúton.

 

Tizenegy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 11 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.