Motorossal ütközött

2018. 11. 08., cs - 14:25
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 46 éves férfi ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. június 26-án reggel egy tehergépkocsival közlekedett Szigetszentmiklós lakott területén kívül, a Leshegy utcában. Haladása során az 5103-as számú út kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget egy motorkerékpáros számára, vele összeütközött. A motoros súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, a tehergépkocsit vezető férfit gyanúsítottként hallgatták ki az eljárás során a rendőrök.  

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, majd az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.