Munkaadójától lopott, fél órán belül rendőrkézre került

2019. 04. 08., h - 15:01
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás vétség miatt indult büntetőeljárás egy 53 éves sümegi férfi ellen.

Egy nemesgulácsi lakos tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 6-án a kora esti órákban arról, hogy ismeretlen tettes bement a lakásába, és a konyhaasztalon lévő pénztárcájából több tízezer forint készpénzt tulajdonított el. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a bejelentést követő fél órán belül Tapolca egyik utcájában igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 53 éves sümegi lakost, aki korábban a sértettnél dolgozott. A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

Az 53 éves sümegi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon. A férfi a rendőri intézkedést megelőzően egyik családtagjának adta oda a lopott pénzt, amit a nyomozók a nála végzett házkutatás alkalmával megtaláltak, majd lefoglalták és hiánytalanul visszaadták a sértettnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.