Munkaadójától lopott, fél órán belül rendőrkézre került

2019. 04. 08., h - 15:01
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás vétség miatt indult büntetőeljárás egy 53 éves sümegi férfi ellen.

Egy nemesgulácsi lakos tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 6-án a kora esti órákban arról, hogy ismeretlen tettes bement a lakásába, és a konyhaasztalon lévő pénztárcájából több tízezer forint készpénzt tulajdonított el. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a bejelentést követő fél órán belül Tapolca egyik utcájában igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 53 éves sümegi lakost, aki korábban a sértettnél dolgozott. A férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során beismerő vallomást tett.

Az 53 éves sümegi férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Tapolcai Rendőrkapitányságon. A férfi a rendőri intézkedést megelőzően egyik családtagjának adta oda a lopott pénzt, amit a nyomozók a nála végzett házkutatás alkalmával megtaláltak, majd lefoglalták és hiánytalanul visszaadták a sértettnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.