Nagyáruházakból lopott

2018. 04. 17., k - 08:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök egy 29 éves férfit vettek őrizetbe.

A Dabasi Rendőrkapitányságon indult eljárás lopás vétség, valamint lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja egy örkényi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 29 éves gyanúsított 2018. február 25. és 2018. április 14. között összesen hat alkalommal lopott vagy kísérelt meg lopni különböző árucikkeket – így illatszereket, italokat, kisebb műszaki cikkeket és édességet, valamint ruhaneműt – nagyáruházakból és egy kisebb üzletből. Cselekményeit a gyanú szerint Budapest XIX., XX., és XXIII. kerületeiben, Dabason és Táborfalván követte el.

A dabasi rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2018. április 16-án elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.