Négy körözött két nap alatt

2019. 02. 12., k - 07:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK Célkörözési Osztály nyomozói elfogatóparancs alapján három nőt és egy férfit fogtak el Budapesten.

A Célkörözési Osztály nyomozói 2019. február 7-én délután a Lehel téren elfogták M. Istvánnét és élettársát, L. Attilát. A 40 éves nőt lopás miatt, a 48 éves férfit szintén lopás, illetve hamis magánokirat felhasználása miatt körözték. Elfogásukat követően M. Istvánnét a XIII. kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, majd őrizetbe vették. Élettársát a XII. kerületi Rendőrkapitányságra állították elő a további szükséges intézkedések megtétele céljából.

A nyomozók még aznap este egy csepeli lakásban elfogták a 26 éves J. Szabinát, aki ellen szintén elfogatóparancs volt kiadva. Továbbá 2019. február 8-án reggel Csepelen elfogták a 24 éves J. K. Szidóniát. A két nőt kábítószer birtoklása miatt keresték. A nyomozók J. Szabinát a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra, J. K. Szidóniát a IX. kerületi Rendőrkapitányságra állították elő a további szükséges intézkedések megtétele céljából.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Átmásztak a kerítésen, keressük őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfiak azonosításához.

 

13 illegális migráns

Bács-Kiskun megyében jogellenesen próbált Magyarország területére bejutni egy migránscsoport.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 16000/131/2009. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Érden is közös érdek

Jól példázza a rend­őri hivatás négy évszakos, 24 órás jellegét az érdiek január 28-ai közterületi akciója. Mindegy, ha esik, ha fúj, szolgálatra menni kell, ez Érden is közérdek.

 

Télen is mozgalmas munka

Télen sem unatkoznak a vízirendőrök a Dunán, ezt bizonyítja, hogy amikor a riport készült, január 29-e egy átlagos napnak indult. Ám pár óra alatt felpörögtek az események.

 

Mikrobusszal segítenek

A 25. Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítás forgatagában került sor arra az eseményre, amelyen a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács (NBT) átadott a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) részére egy Mercedes Sprintert. Így már országos a Mobil Bűnmegelőzési Centrumok lefedettsége.