Négy körözött két nap alatt

2019. 02. 12., k - 07:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK Célkörözési Osztály nyomozói elfogatóparancs alapján három nőt és egy férfit fogtak el Budapesten.

A Célkörözési Osztály nyomozói 2019. február 7-én délután a Lehel téren elfogták M. Istvánnét és élettársát, L. Attilát. A 40 éves nőt lopás miatt, a 48 éves férfit szintén lopás, illetve hamis magánokirat felhasználása miatt körözték. Elfogásukat követően M. Istvánnét a XIII. kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, majd őrizetbe vették. Élettársát a XII. kerületi Rendőrkapitányságra állították elő a további szükséges intézkedések megtétele céljából.

A nyomozók még aznap este egy csepeli lakásban elfogták a 26 éves J. Szabinát, aki ellen szintén elfogatóparancs volt kiadva. Továbbá 2019. február 8-án reggel Csepelen elfogták a 24 éves J. K. Szidóniát. A két nőt kábítószer birtoklása miatt keresték. A nyomozók J. Szabinát a XXI. kerületi Rendőrkapitányságra, J. K. Szidóniát a IX. kerületi Rendőrkapitányságra állították elő a további szükséges intézkedések megtétele céljából.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Iráni határsértő egy horvát kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Körözött BMW Nagylakon

A magyar rendőrök az Egyesült Királyság által körözött gépkocsit foglaltak le Csongrád megyében.