Négy órán belül rács mögött

2020. 01. 15., sze - 12:25
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Rablás gyanúja miatt vették őrizetbe a kerecsendi férfit.    

Egy helyi lakos 2020. január 14-én 15 óra 15 perc körül el akarta lopni egy kerékpárját toló idős férfi táskáját Kerecsenden, a Fő úton, azonban ez nem sikerült, majd amikor a sértett hazaért, akkor hátulról meglökte őt, melynek következtében elesett. Ezt követően elvette a táskát a benne lévő élelmiszerekkel és elszaladt a helyszínről.

A bejelentés követően a helyi körzeti megbízott rövid időn belül azonosította és a nyomozókkal közösen otthonában elfogta a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 20 éves férfit, akit őrizetbe vétele mellett kihallgattak, melyen beismerő vallomást tett. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ellene az Egri Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. A kutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták a gyanúsított háza közelében elrejtett táskát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.