Négy órán belül rács mögött

2020. 01. 15., sze - 12:25
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Rablás gyanúja miatt vették őrizetbe a kerecsendi férfit.    

Egy helyi lakos 2020. január 14-én 15 óra 15 perc körül el akarta lopni egy kerékpárját toló idős férfi táskáját Kerecsenden, a Fő úton, azonban ez nem sikerült, majd amikor a sértett hazaért, akkor hátulról meglökte őt, melynek következtében elesett. Ezt követően elvette a táskát a benne lévő élelmiszerekkel és elszaladt a helyszínről.

A bejelentés követően a helyi körzeti megbízott rövid időn belül azonosította és a nyomozókkal közösen otthonában elfogta a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható 20 éves férfit, akit őrizetbe vétele mellett kihallgattak, melyen beismerő vallomást tett. Továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ellene az Egri Rendőrkapitányság rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást. A kutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták a gyanúsított háza közelében elrejtett táskát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.