Öltözőből lopott

2019. 08. 17., szo - 07:17
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatai rendőrök néhány órán belül elfogták az elkövetőt.

Egy tatai üzem női öltözőjébe surrant be K. Mihály 2019. augusztus 16-án. Az 55 éves férfi az egyik öltözőszekrényből kivett egy pénztárcát, majd távozott. A cég egyik alkalmazottja felfigyelt az idegen férfira, ezután ellenőrizték a dolgozók az értékeiket, és derült ki, hogy egyikük pénztárcája hiányzik. A sértett azonnal feljelentést tett a rendőrségen. A tatai rendőrök rövid időn belül azonosították az elkövetőt, akit néhány óra múlva tardosi otthonában elfogtak. A lakásán tartott kutatás során az ellopott pénzt megtalálták, amit visszaadtak a sértettnek. K. Mihály ellen lopás vétség elkövetése miatt indult eljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügy: emberölésért felelhet

A hajdú-bihari nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit egy nagykereki férfival szemben folytattak emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 24 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 fő bejutását pedig megakadályozták.