Őrizetbe vették a rendőrök

2018. 11. 27., k - 08:20
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Eltiltás hatálya alatt vezetett és kicserélte a rendszámot az autón egy 20 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök előállítottak.

A járőrök 2018. november 26-án 19 órakor Salgótarjánban, a Budapesti úton ellenőriztek egy Suzuki típusú személygépkocsit és az abban utazókat. A rendőrök az intézkedés során megállapították, hogy a járművön a hatóság által egy Opel típusú személygépkocsira kiadott forgalmi rendszám van elhelyezve, valamint a gépkocsit vezető 20 éves férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Szabálysértési Hatósága és a Salgótarjáni Járásbíróság jogerősen  eltiltotta az engedélyhez kötött közúti járművezetéstől.

A rendőrök a karancslapujtői férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Tispol Seatbelt akció számokban

A rendőrség 2019. március 11-e és március 17-e között európai szintű fokozott ellenőrzést tartott Borsod-Abaúj-Zemlén megyében is.

 

Bujkál

Életveszélyes sérülést szenvedett az a férfi, akit ismerőse sebesített meg Törökszentmiklóson. A rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki a támadó ellen.

 

Marihuána a csomagban

Kábítószer-kereső szolgálati kutya szagolta ki a tiltott szert a csengersimai határátkelőhelyen.

 

Robogók ütköztek

A balesetet okozó járművezetővel szemben az Esztergomi Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást.

 

Rabolni akart

A kiskunhalasi rendőrök néhány nap alatt beazonosították és elfogták a rablás kísérlet gyanúsítottját.