Őrizetbe vették a rendőrök a többszörös visszaesőt

2020. 09. 29., k - 07:37
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Több rendbeli lopással és magánlaksértéssel is gyanúsítják a komáromi nyomozók a 35 éves férfit.

Hat bűncselekményt követett el a gyanú szerint egy hónap alatt az a 35 éves férfi, akit a komáromi rendőrök vettek őrizetbe 2020. szeptember 28-án. B. Nándor 2020. augusztus 12-én egy komáromi üzletből lopott el fehérneműket. Az eladó észrevette a lopást, a férfi után ment, aki visszaadta neki a harisnyákat, majd elszaladt a helyszínről. Néhány nappal később egy parkoló gépkocsi ablakát törtbe be a gyanúsított, egy másiknak pedig a kilincsét törte le. Egyik autót sem tudta kinyitni, így azokból nem lopott el semmit. Ugyanezen a napon a férfit a rendőrök előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, miután az M1-es autópálya egyik pihenőjében egy lopott kerékpárt találtak nála. A kétkerekűt lefoglalták és visszaadták tulajdonosának.

Néhány héttel később B. Nándor egy ácsi családi ház udvarára ment be, de amikor a tulajdonos észrevette, elmenekült, mielőtt még lophatott volna.

A 35 éves ácsi férfi ellen lopás vétség, lopás vétség kísérlet és magánlaksértés vétség elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. B. Nándort a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásának indítványozását. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb határsértő Kübekházánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egy határsértő Kübekházánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.