Őrizetben a drogdíler

2021. 09. 17., p - 09:14
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei rendőrök egy 34 éves férfi ellen kezdeményeztek eljárást.

Kábítószer kereskedelem bűntett és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egy 34 éves helyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai alapján a férfi Bátonyterenyén 2021 májusában, illetve az elmúlt időszakban több alkalommal két ismerőse részére értékesített kábítószert, amely elfogyasztását követően az egyik férfi rosszul lett és kórházi ápolásra szorult.

A rendőrök 2021. szeptember 16-án a délelőtti órákban a férfi bátonyterenyei lakásán kutatást tartottak, amelynek során egy dobozba rejtett nylon tasakba csomagolt bruttó 1.9 gramm sárgás színű kábítószergyanús anyagot találtak meg, amelynek gyorsteszttel történő vizsgálata kábítószer jelenlétét mutatta ki.

A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!