Őrizetben a Garay utcai bántalmazó

2019. 07. 23., k - 15:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A támadót az erzsébetvárosi rendőrök elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságán egy férfi 2019. július 23-án tett feljelentést a 30 éves K. László ellen, mert egy nappal korábban, július 22-én 17 óra körül őt Budapesten a VII., Garay utcában bántalmazta. A sértett kihallgatásán azt is elmondta, hogy az elkövető egy nappal korábban, július 21-én az esti órákban a Garay utcai lakásában szintén bántalmazta és egy karddal több helyen is megvágta a kezét.  

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei K. Lászlót a sértett feljelentésétől számított 10 percen belül elfogták, ellene súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Kihallgatását követően a férfit a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Aludtak, miközben tolvajok jártak a lakásban

A józsefvárosi nyomozók befejezték annak a három férfinak az ügyét, akik az éjszaka közepén besurrantak egy lakásba, majd onnan pénzt, mobiltelefont és egy slusszkulcsot loptak.