Őrizetben a Garay utcai bántalmazó

2019. 07. 23., k - 15:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A támadót az erzsébetvárosi rendőrök elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságán egy férfi 2019. július 23-án tett feljelentést a 30 éves K. László ellen, mert egy nappal korábban, július 22-én 17 óra körül őt Budapesten a VII., Garay utcában bántalmazta. A sértett kihallgatásán azt is elmondta, hogy az elkövető egy nappal korábban, július 21-én az esti órákban a Garay utcai lakásában szintén bántalmazta és egy karddal több helyen is megvágta a kezét.  

A BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság rendőrei K. Lászlót a sértett feljelentésétől számított 10 percen belül elfogták, ellene súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Kihallgatását követően a férfit a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.