Őrizetben a rabló

2018. 10. 11., cs - 09:02
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök négy órán belül beazonosították és elfogták azt a fiatalkorút, aki kirabolt egy asszonyt a baranyai megyeszékhelyen.

Rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség egy 17 éves pécsi fiú ellen, aki egy helyi asszony táskáját vette el erőszakkal 2018. október 9-én 23 óra 45 perckor a pécsi Uránvárosban. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a sértett tett bejelentést arról, hogy egy ismeretlen fiú pénzt kért tőle, és amikor nem kapott, ellökte, majd elvette a táskáját. A sértett nem szenvedett sérülést. A nyomozók négy órán belül beazonosították, és október 10-én 3 órakor Pécsett, a Budai Vámnál elfogták a férfit, majd előállították és kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – a Pécsi Rendőrkapitányságon nyomoznak, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.