Őrizetben a rabló

2018. 10. 11., cs - 09:02
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök négy órán belül beazonosították és elfogták azt a fiatalkorút, aki kirabolt egy asszonyt a baranyai megyeszékhelyen.

Rablás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség egy 17 éves pécsi fiú ellen, aki egy helyi asszony táskáját vette el erőszakkal 2018. október 9-én 23 óra 45 perckor a pécsi Uránvárosban. 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a sértett tett bejelentést arról, hogy egy ismeretlen fiú pénzt kért tőle, és amikor nem kapott, ellökte, majd elvette a táskáját. A sértett nem szenvedett sérülést. A nyomozók négy órán belül beazonosították, és október 10-én 3 órakor Pécsett, a Budai Vámnál elfogták a férfit, majd előállították és kihallgatták gyanúsítottként.

Ellene – őrizetbe vétele mellett – a Pécsi Rendőrkapitányságon nyomoznak, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.