Őrizetben az önbíráskodó

2021. 12. 08., sze - 06:59
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátonyterenyei rendőrök elfogták a férfit, aki szexuális szolgáltatást ajánlott fel a sértettnek, majd a nő útiköltségére követelt pénzt tőle. 

Védekezésre képtelen személy sérelmére, folytatólagosan elkövetett önbíráskodás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egy 49 éves férfi ellen.

A gyanúsított eddig ismeretlen nő társával 2021. december 3. és 6. között egy férfit Bátonyterenyén négy alkalommal felkeresett a lakásán, és részére felajánlotta a nő szexuális szolgáltatásait. A sértett ezt minden esetben elutasította, amikor a gyanúsított fenyegetően lépett fel és a társa útiköltségére 23 000 Ft és 30 000 Ft közötti összegeket követelt tőle. A sértett tartva a bántalmazástól a készpénzt a korábbi esetekben átadta, míg 2021. december 6-án azt mondta, hogy nincs otthonában pénz. Ekkor a férfi őt személygépkocsival egy bankautomatához szállította, ahol megfenyegette és a sértett kártyájával levett pénzt tőle elvette.

A rendőrök a bejelentést követően 2021. december 6-án a 49 éves férfit a lakásán elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.