Őrizetben - véget ért az üzlet a kömlői férfinak

2021. 08. 05., cs - 06:19
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják.

A Hevesi Rendőrkapitányság nyomozói és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai 2021. augusztus 3-án kutatást tartottak egy kömlői lakosnál mivel információ merült fel arra vonatkozóan, hogy otthonában 2021 márciusa óta rendszeresen árul kábítószert helyi lakosoknak.

..

A rendőrök a férfi ruhájában alufóliákba csomagolt, fehér színű, kábítószergyanús anyagot találtak, továbbá feltehetőleg bűncselekményből származó készpénzt, műszaki cikkeket és szerszámgépet is lefoglaltak tőle.

A nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett – hallgatták ki a 35 éves férfit, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Útjukba álltak

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 39 éves belga sofőr ellen, aki 21 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Visszakapta ellopott akkumlátorát

A szemfüles szomszédasszony felírta annak a furgonnak a rendszámát, amivel a tolvajok közlekedtek Telkibányán. A nyomozók három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a lopással összefüggésben.

 

Szekszárdi diadal

A Heves megyei csapat nyerte a X. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.