Összehangolt akció Zsámbékon és Pátyon

2019. 03. 15., p - 16:54
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök a rajtaütés során két férfit elfogtak, valamint nagyobb mennyiségben foglaltak le kábítószergyanús anyagokat és készpénzt.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult nyomozás kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható férfiakat, elfogásukra összehangolt akciót szerveztek. Egy zsámbéki háznál 2019. március 14-én reggel, míg egy pátyi ingatlannál 2019. március 15-én hajnalban tartottak rajtaütést. Zsámbékon egy 22 éves férfit, Pátyon pedig egy 19 éves férfit fogtak el, majd mindkét helyszínen kábítószergyanús anyagokat, kábítószer porciózásához és tárolásához használatos tárgyakat találtak és foglaltak le a rendőrök. A kutatás során feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a nyomozók.  

"
Pakettekben az illegális szer 

Előállítását követően a 22 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, a 19 éves férfit pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A két férfi ellen a további eljárást szakértők bevonásával a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.