Összehangolt akció Zsámbékon és Pátyon

2019. 03. 15., p - 16:54
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budaörsi rendőrök a rajtaütés során két férfit elfogtak, valamint nagyobb mennyiségben foglaltak le kábítószergyanús anyagokat és készpénzt.

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult nyomozás kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható férfiakat, elfogásukra összehangolt akciót szerveztek. Egy zsámbéki háznál 2019. március 14-én reggel, míg egy pátyi ingatlannál 2019. március 15-én hajnalban tartottak rajtaütést. Zsámbékon egy 22 éves férfit, Pátyon pedig egy 19 éves férfit fogtak el, majd mindkét helyszínen kábítószergyanús anyagokat, kábítószer porciózásához és tárolásához használatos tárgyakat találtak és foglaltak le a rendőrök. A kutatás során feltehetően a bűncselekménnyel összefüggésben szerzett nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a nyomozók.  

"
Pakettekben az illegális szer 

Előállítását követően a 22 éves férfit kábítószer-kereskedelem bűntett, a 19 éves férfit pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök.

A két férfi ellen a további eljárást szakértők bevonásával a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Túl közel, túl gyorsan

Alig két méteres kötéllel, több mint százzal vontatott egy ukrán kisbusz egy másikat az M3-as autópályán.

 

A párhuzamosok a körforgalomban találkoznak

Tény, hogy a közlekedésbiztonság közös érdekünk, tény, hogy párhuzamos közlekedés esetén, ha a két sáv egyre szűkül, ennek megoldása az úgynevezett cipzár-elv, és tény az is, hogy az ittas sofőrök kockázatot jelentenek, főleg, ha szándékosan akadályozzák is a forgalmat.

 

9/48

Az ittas vezetők harmadik „fekete hétvégéje” a Csongrád megyei utakon.

 

Túlsúlyos tréler

A bolgár honosságú járműszerelvényt és annak vezetőjét az M0 autóúton ellenőrizték a szigetszentmiklósi rendőrök.

 

Hamis útlevél

A török férfi a debreceni repülőtéren bukott meg az ellenőrzésen. A nyírábrányi rendőrök elfogták.