Öt birtokolt, egy kereskedett

2019. 07. 21., v - 07:00
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád megyei rendőrök hat személyt állítottak elő kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 49 éves férfi, egy 37 éves, egy 35 éves és egy 23 éves nő, német állampolgárok, valamint egy 21 éves rábacsanaki férfi ellen, továbbá kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt egy 27 éves olasz férfi ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság rendőrei 2019. július 19-én a délelőtti és déli órákban egy Bercel közelében megtartott rendezvény területén ellenőrizték a magyar és a külföldi állampolgárokat. Az ellenőrzés során a hatóság tagjai a gépkocsikban, valamint a férfiak és nők ruházatában találtak többféle és különböző mennyiségű kábítószergyanús anyagot, így fehér port, zöld növényi törmeléket, barna gyantás anyagot, amiket lefoglaltak. A megtalált és lefoglalt anyagokon végrehajtott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök mind a hat személyt a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság az öt külföldi állampolgárt őrizetbe vette. A rendőrség előterjesztést tesz az olasz férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ürgére vadászott

Összesen 47 csapdát állított fel a ságújfalui férfi Piliny külterületén.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.