Öt birtokolt, egy kereskedett

2019. 07. 21., v - 07:00
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád megyei rendőrök hat személyt állítottak elő kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 49 éves férfi, egy 37 éves, egy 35 éves és egy 23 éves nő, német állampolgárok, valamint egy 21 éves rábacsanaki férfi ellen, továbbá kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt egy 27 éves olasz férfi ellen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság nyomozói és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság rendőrei 2019. július 19-én a délelőtti és déli órákban egy Bercel közelében megtartott rendezvény területén ellenőrizték a magyar és a külföldi állampolgárokat. Az ellenőrzés során a hatóság tagjai a gépkocsikban, valamint a férfiak és nők ruházatában találtak többféle és különböző mennyiségű kábítószergyanús anyagot, így fehér port, zöld növényi törmeléket, barna gyantás anyagot, amiket lefoglaltak. A megtalált és lefoglalt anyagokon végrehajtott kábítószergyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A rendőrök mind a hat személyt a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság az öt külföldi állampolgárt őrizetbe vette. A rendőrség előterjesztést tesz az olasz férfi letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogva

A helyi rendőrök elfogták azt a férfit, akit két tiszaföldváron elkövetett bűncselekménnyel is gyanúsítanak.

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Autózni akart

Nyitva hagyott tehergépkocsit vitt el egy 18 éves férfi Nógrádszakálból.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.