Öt perc alatt elfogták

2019. 06. 17., h - 14:54
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Az őrizet ideje alatt bíróság elé állhat a kifosztással gyanúsított tiszakécskei férfi.

 

A tiszakécskei térfigyelő kamerákat felügyelő biztonsági cég egyik munkatársa tett bejelentést a helyi rendőrőrsre 2019. június 16-án 4 órakor, mivel az egyik Tisza parton lévő kamera élőképén azt látta, hogy egy padon alvó férfi asztalon elhelyezett mobiltelefonját egy ismeretlen eltulajdonította.

A felvétel alapján a rendőrök beazonosították és öt perc alatt a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt. A férfi az eltulajdonított – közel 150.000 forint értékű – telefont önként átadta az egyenruhásoknak, így a sértett kár szinte azonnal megtérült.

A nyomozók kifosztás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt kihallgatták az 51 éves helyi lakost, aki beismerő vallomást tett. Őt a tiszakécskei nyomozók őrizetbe vették, és javaslatot tettek az illetékes ügyészségnél arra, hogy az őrizet ideje alatt állítsák bíróság elé a férfit. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezve az iratokat 17-én átadták a Kecskeméti Járási Ügyészségnek.

 

1.

2.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.