Pár órán belül meglett

2019. 12. 14., szo - 07:58
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök rövid időn belül előállították azt a tolvajt, aki a helyi kórház öltözőjéből lopta el az egyik ápoló bőrcsizmáját.

Egy ápolónő tett feljelentést 2019. december 13-án reggel a rendőrségen, mert előző nap, amikor a munkából hazaindult volna, a szekszárdi kórház öltözőjében azt vette észre, hogy a reggel otthagyott bőrcsizmáját ismeretlen személy ellopta. A Szekszárdi Rendőrkapitányság két nyomozója – Kadosa Erik rendőr hadnagy és Szabó Gábor András rendőr alezredes – rövid időn belül adatgyűjtésbe kezdett. A nyomozás eredményeképpen néhány órán belül előállítottak és lopás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 41 éves szedresi nőt, aki elismerte, hogy az öltözőben letett csizmát ő vitte el.

Az asszonynál az ellopott értéket is megtalálták, melyet a sértett részére vissza is adtak munkatársaink.

Az eset kapcsán a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán folytatják. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Jutalmat kaptak

Elismeréseket adott át és megköszönte a rendőrök, a rendvédelmi alkalmazottak és egy szolgálati kutya kiváló munkáját is Pest megye rendőrfőkapitánya.