Parkoló autókban tett kárt

2019. 02. 17., v - 08:56
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelést javasol a rendőrség az 51 éves férfi ellen.

A Bonyhádi Rendőrkapitányság folytatott büntetőeljárást rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt egy helyi lakos ellen.

Az 51 éves férfi a nyomozás adatai szerint 2018. április 7-e és november 22-e között saját gépkocsijának indítókulcsával több személyautót is megrongált. A bűncselekménnyel az elkövető mintegy 200.000 forint kárt okozott. 

kép

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították, majd gyanúsítottként hallgattak ki egy 51 éves helyi lakost, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte. Vallomásában elmondta, hogy azért karcolta meg az autókat, mert bosszantotta, hogy nem tud a lakása előtt parkolni.

kép

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Bonyhádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban megküldte az ügyészségnek. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.