Pénztárcát lopott

2019. 02. 22., p - 13:13
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Bíróság elé állítást javasolnak a budakeszi rendőrök egy helyi férfi ellen lopás miatt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrsén indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 54 éves férfi ellen. 

A nyomozás adatai szerint N. Tibor 2019. február 16-án délután bement egy budakeszi dohánybolta, ahol a sértett által a pulton felejtett pénztárcát elvette, majd azt kabátjába rejtette. Ezt követően a férfi a pénztárcából kivette a benne található készpénzt, majd a tárcát és az abban található személyes iratokat a sértett postaládájába bedobta. Az esetről a sértett feljelentést tett a rendőrségen.

A budakeszi rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. február 20-án budakeszi lakcímén elfogtak majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi lakhelyén tartott kutatás során a rendőrök az eltulajdonított készpénzt megtalálták, lefoglalták, később a sértett részére átadták.

Az 54 éves helyi férfi ellen folytatott nyomozást a Budakeszi Rendőrőrs befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.