Pénztárcát lopott

2019. 02. 22., p - 13:13
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Bíróság elé állítást javasolnak a budakeszi rendőrök egy helyi férfi ellen lopás miatt.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrsén indult eljárás lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 54 éves férfi ellen. 

A nyomozás adatai szerint N. Tibor 2019. február 16-án délután bement egy budakeszi dohánybolta, ahol a sértett által a pulton felejtett pénztárcát elvette, majd azt kabátjába rejtette. Ezt követően a férfi a pénztárcából kivette a benne található készpénzt, majd a tárcát és az abban található személyes iratokat a sértett postaládájába bedobta. Az esetről a sértett feljelentést tett a rendőrségen.

A budakeszi rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. február 20-án budakeszi lakcímén elfogtak majd előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi lakhelyén tartott kutatás során a rendőrök az eltulajdonított készpénzt megtalálták, lefoglalták, később a sértett részére átadták.

Az 54 éves helyi férfi ellen folytatott nyomozást a Budakeszi Rendőrőrs befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a biciklitolvaj

Egy napon belül elfogták a rendőrök azt a baksi férfit, aki egy kerékpárt lopott el Szegeden. Kihallgatásán további kilenc kétkerekű eltulajdonítását ismerte be. Lopás miatt kell felelnie.