Pénztárcát lopott

2019. 07. 24., sze - 08:52
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába érkezett bejelentés 2019. július 23-án 15 óra körül, hogy egy mosonmagyaróvári üzletből elloptak egy pénztárcát. A helyszínre kiérkező járőröknek a bolt tulajdonosa elmondta, hogy pár percig nem tartózkodott a helyiségben, és amikor a boltba visszatért, ott egy férfi tartózkodott, aki végül vásárlás nélkül, sietősen távozott.

Ezt követően vette észre az eladó, hogy a táskájából a pénztárcája, a benne található okmányokkal és készpénzzel eltűnt. A sértett a járőröknek alapos személyleírást adott a lopással gyanúsítható férfiről, amely alapján a rendőrök azonnal megkezdték a felkutatást.

A járőrök egy órán belül elfogták P. Zsolt, mosonmagyaróvári lakost, akinél a ruházatátvizsgálás során az eltulajdonított pénztárcát megtalálták. Ezt követően a 20 éves helyi lakost a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ennek során P. Zsolt további bűncselekmények elkövetését is beismerte a nyomozóknak.

A rendőrök a sértettnek a pénztárcáját, a benne található értékekkel együtt, hiánytalanul visszaadták.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.