Piros helyett kék

2018. 06. 22., p - 07:51
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök büntetőeljárást indítottak azzal a férfival szemben, aki az egyik gépkocsijáról átrakta a rendszámot egy másik járművére.

A járőrök 2018. június 21-én 7 óra körül Debrecenben, a Pallagi úton intézkedés alá vontak egy gépkocsit. A sofőrtől elkérték a jármű dokumentumait, amelyet ellenőriztek. A rendőrök megállapították, hogy a 47 éves bökönyi lakos által átadott iratok egy piros színű Nissan típusú gépkocsihoz tartoznak, azonban az, amellyel a férfi közlekedik kék színű. Az egyenruhások ellenőrizték a jármű alvázszámát is, amely szintén nem egyezett a forgalmi engedélybe bejegyzettel.

A rendőrök a sofőrt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerő vallomást tett és elmondta, hogy a dokumentumokba bejegyzett gépkocsi is az övé, csak az üzemképtelen és ezért rakta át a rendszámot a másik járműre.

Vele szemben a Debreceni Rendőrkapitányság egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rablás miatt keressük

A dunaújvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.