Pozitív lett a drogtesztjük

2019. 08. 14., sze - 11:06
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egyenruhások öt férfit fogtak el Győrben, akik mindannyian kábítószert fogyasztottak.

Közlekedésrendészeti ellenőrzés során, 2019. augusztus 13-án 13 óra 55 perckor Győr belterületen a járőrök egy személyautó sofőrjét igazoltatták. Az intézkedés közben a 42 éves K. Krisztián elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. Ruházata és az autó átvizsgálása során kábítószergyanús növényi származékot találtak a rendőrök, ezért őt elfogását követően a helyi rendőrkapitányságra előállították.

1

Ugyanezen a napon 18 óra körül, a győri járőrök a Cuha utcában igazoltattak négy férfit, mivel egyikük - a 32 éves V. Ferenc - a rendőröket meglátva egy alufólia-csomagot dobott a földre. Az egyenruhások ezt a csomagot ellenőrizve, valamint a férfiak ruházatának átvizsgálása során egyaránt kábítószergyanús növényi származékot találtak. Az intézkedő rendőrök V. Ferencet, a 29 éves Sz. Zoltánt és H. Bálintot, valamint a 33 éves T. Leventét elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították.

 

A kapitányságon az előállított férfiakkal szemben drogtesztet alkalmaztak, amely valamennyiüknél pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók mind az öt győri lakost gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenöt határsértő Csongrád megyében. A rendőrök ötöt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísértek, további tíz főt pedig elfogtak, ellenük idegenrendészeti eljárás indult.