Rablás Cegléden

2019. 05. 07., k - 09:15
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Ceglédi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves ceglédi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. április 1-jén 18 óra körüli időben lépett oda a sértetthez a ceglédi vasútállomás aluljárójában, majd miután leszólította a nőt, egy alkalommal arcon ütötte és pénztárcája átadására szólította fel, valamint további veréssel fenyegette. A sértett megpróbált elmenekülni, azonban a férfi a ruházatát megragadta, falnak lökte és ismét arcon ütötte őt. A dulakodás közben a nő táskájának füle elszakadt, a táska a földre esett, amelyből a támadója kivette a pénztárcát és elfutott a helyszínről.

"

A ceglédi rendőrök a történtekről érkezett bejelentést követő egy órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 24 éves helyi férfit, akit a járőrök a ceglédi lakcímén elfogtak. Előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

"

"

A ceglédi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életet mentettek

A tűzből kísérték ki azt a helyi férfit a simontornyai rendőrök, aki motorját akarta kitolni az égő ház teraszáról.

 

Azonosították a rendőrök

Először nem tulajdonított jelentőséget a szerinte mindennapos szituációnak, később szánta-bánta a közúti veszélyeztetést.

 

Marokkói migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.