Rablás Cegléden

2019. 05. 07., k - 09:15
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A Ceglédi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Ceglédi Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 24 éves ceglédi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. április 1-jén 18 óra körüli időben lépett oda a sértetthez a ceglédi vasútállomás aluljárójában, majd miután leszólította a nőt, egy alkalommal arcon ütötte és pénztárcája átadására szólította fel, valamint további veréssel fenyegette. A sértett megpróbált elmenekülni, azonban a férfi a ruházatát megragadta, falnak lökte és ismét arcon ütötte őt. A dulakodás közben a nő táskájának füle elszakadt, a táska a földre esett, amelyből a támadója kivette a pénztárcát és elfutott a helyszínről.

"

A ceglédi rendőrök a történtekről érkezett bejelentést követő egy órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 24 éves helyi férfit, akit a járőrök a ceglédi lakcímén elfogtak. Előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

"

"

A ceglédi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.