Rablás egy drogériában

2020. 06. 30., k - 12:49
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A ceglédi rendőrök rövid időn belül elfogták és őrizetbe vették a 23 éves nőt.

A budapesti nőt egy ceglédi üzletben 2020. június 29-én 10 óra 29 perckor érte tetten a biztonsági őr. A szokatlan vásárló a rúzst, arckrémet és a különféle szépségápolási termékeket nem a kosárba, hanem táskájába pakolta. A szajré egy részével a melltartóját is kitömte, így kísérelt meg kivinni kozmetikumokat fizetés nélkül.

A boltban alkalmazott őr felfigyelt a tolvajra és megpróbálta visszatartani. Felszólította, hogy menjen vele az átvizsgáló helyiségbe, ám a nő nem adta magát könnyen, menekülőre fogta. A sorok között ment a kergetőzés, közben a táska tartalmának egy része a földre hullott. Az elkövető, hogy szabaduljon, belemart az őr alkarjába és megindult a kijárat felé. Ezt látva a pénztáros hölgy bezárta az üzlet ajtaját. A bolti szarkát ez sem tartotta vissza, a pénztáros nő felett áthajolt, a falon lévő kulcsot elfordította, majd a nyitott ajtón keresztül elfutott a helyszínről.

A ceglédi rendőrök a rablót 45 percen belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán Sz. Szilviával szemben rablás bűntette miatt folytatják le a további eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rókamentés összefogással

A sátoraljaújhelyi járőrök a katasztrófavédelem munkatársaival együttműködve mentették ki a kútba esett rókakölyköket.