Rablás Hajdúböszörményben

2018. 02. 14., sze - 12:10
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi rendőrök elfogták a 29 éves támadót.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. február 13-án 20 óra 30 perc körül Hajdúböszörményben egy 23 éves helyi lakost egy 29 éves férfi megtámadott. A helyi lakos a fiatalabb férfitől pénzt követelt, majd ököllel megütötte a fejét. A sértett a bántalmazás hatására a földre esett, ekkor a támadó átkutatta zsebeit és a nála lévő pénzt elvette. A 23 éves férfi ijedtében hazaszaladt, támadója pedig követte őt és közben megöléssel fenyegette.

A sértett otthonából tett bejelentést az esetről a rendőrségre. A helyi körzeti megbízottak azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. B. Norbertet a rendőrök a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a nyomozó hatóság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szeméremsértő

A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást a 41 éves férfival szemben.

 

Lefoglalt fegyverek

Több lőfegyvert foglalt le egy miskolci férfitól a rendőrség, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével közösen végrehajtott akciójában.