Rablás miatt vették őrizetbe

2019. 02. 11., h - 13:22
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a 21 éves férfi egy aszódi üzletből akart élelmiszert lopni vasárnap délelőtt, majd az őt tetten érő tulajdonost bántalmazta a termékek megtartása érdekében.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves bagi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. február 10-én délelőtt ment be egy aszódi üzletbe, ahol 12 darab kolbászt rejtett ruházatába, majd azzal távozni kívánt az üzletből. A lopási szándékot az üzlet tulajdonosa észrevette, és megpróbálta megakadályozni a gyanúsított távozását, aki ennek hatására dulakodni kezdett a tulajdonossal, és miután földre estek, többször meg is ütötte a sértettet. Ezek után a férfi elmenekült a helyszínről.

"

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. február 11-én hajnalban egy bagi ingatlanban elfogtak.

Előállítását követően a 21 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.