Rablás miatt vették őrizetbe

2019. 02. 11., h - 13:22
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanú szerint a 21 éves férfi egy aszódi üzletből akart élelmiszert lopni vasárnap délelőtt, majd az őt tetten érő tulajdonost bántalmazta a termékek megtartása érdekében.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 21 éves bagi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. február 10-én délelőtt ment be egy aszódi üzletbe, ahol 12 darab kolbászt rejtett ruházatába, majd azzal távozni kívánt az üzletből. A lopási szándékot az üzlet tulajdonosa észrevette, és megpróbálta megakadályozni a gyanúsított távozását, aki ennek hatására dulakodni kezdett a tulajdonossal, és miután földre estek, többször meg is ütötte a sértettet. Ezek után a férfi elmenekült a helyszínről.

"

A gödöllői rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit 2019. február 11-én hajnalban egy bagi ingatlanban elfogtak.

Előállítását követően a 21 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatása indítványozására.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tábor a bűn ellen

Első ránézésre vízparti nyári tábor. Alaposabb vizsgálat után kiderül, a rendőrség társadalomban betöltött szerepének átfogó, gyakorlati közvetítése tizenéveseknek.

 

Kutyák és lovak a nyílt napon

Gyerekzsivajtól és kutyaugatástól volt hangos május 28–29-én a nyílt nap Dunakeszin, a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ telephelyén.

 

Forgalmas Paks

Paks az 50 ezer lakost számláló járás központja.

 

Szépkorúak az utakon

A Pest megyei zsaruk ezúttal a korosabb, aktív sofőrökkel vették végig elméleti és gyakorlati programon életkor és járművezetés összefüggéseit, ezzel is rámutatva a bizton­ságos közlekedés egyik kívánalmára: az önismeret fontosságára.

 

Felismeri?

A monori rendőrök a lakosság segítségét kérik egy lopás feltételezett elkövetőjének azonosításához.