Rablás Vaján

2019. 04. 02., k - 07:45
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók elfogták és őrizetbe vették a feltételezett tettest.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. Zsolt 26 éves nagykállói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2019. március 30-án megjelent egy vajai lakóháznál, ahol az ott élő 59 éves nőtől cigarettát kért. A sértett ezt megtagadta, ekkor a gyanúsított az ajtóban álló nőt félrelökte, majd bement a konyha helyiségbe, és felkapott egy táskát, amiben dohányáru, készpénz és kávé volt. A sértett megpróbálta megakadályozni a táskájának eltulajdonítását, melyre ráfogott, ekkor az ismeretlen férfi megütötte, majd az értékekkel együtt elmenekült a helyszínről. A nyomozók a bejelentést követően széleskörű adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként rövid időn belül azonosították és 2019. április 1-jén Nyíregyházán elfogták a feltételezett tettest. A 26 éves nagykállói férfit a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.