Rablás Vásárosnaményban

2019. 04. 25., cs - 22:01
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható19 éves férfit őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Dániel 19 éves vásárosnaményi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint férfi 2019. április 25-én 14 óra körül Vásárosnaményban bántalmazott egy 16 éves fiút, majd elvette a sapkáját. A gyanúsított ezt követően tovább fenyegette a fiút, és a nála lévő cigarettát és a pénzt követelte. A sértett a fenyegetés hatására a férfinak  átadta a néhány szál  cigarettáját az 500 forinttal együtt. A bejelentést követően rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerte tettét. A rendőrök a 19 éves férfit őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Játékos formában oktattak

Két kéz, két láb, két keréken címmel tartott rendezvényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) Újszilváson április 25-én.

 

Háromgenerációs rendőrcsalád

Többgenerációs rendőrcsaládból származik, ezért Kovács Attila nem is gondolt más szakmára, csak a rendőrségre, amikor pályát választott.

 

I. Zalahalápi Kutyakurzus

Hagyományteremtő szolgálatikutya-viadalt álmodott és valósított meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) Zalahalápon.