Rablás Vásárosnaményban

2019. 04. 25., cs - 22:01
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható19 éves férfit őrizetbe vették.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást R. Dániel 19 éves vásárosnaményi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint férfi 2019. április 25-én 14 óra körül Vásárosnaményban bántalmazott egy 16 éves fiút, majd elvette a sapkáját. A gyanúsított ezt követően tovább fenyegette a fiút, és a nála lévő cigarettát és a pénzt követelte. A sértett a fenyegetés hatására a férfinak  átadta a néhány szál  cigarettáját az 500 forinttal együtt. A bejelentést követően rendőrök a feltételezett elkövetőt rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerte tettét. A rendőrök a 19 éves férfit őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Bukovszki József

A Komáromi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri a 74 éves férfi eltűnése ügyében.

 

Árokba lökte a motorost

A 31-es számú főúton történt balesetben megsérült motorosnak a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársa segített.  

 

Siklóernyős zuhant le

Iszkaszentgyörgy mellett zuhant le egy mezőgazdasági földterületre a siklóernyős.

 

Maszkot viselt a szeméremsértő

A XXII. kerületi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint egy fiatal lány előtt szeméremsértő módon viselkedett.

 

Letartóztatták

30 napig biztosan rács mögött marad az a nő, aki társával idős embereket megtévesztve lopott több alkalommal Oroszlányon.