Rabolni akart

2019. 02. 11., h - 10:58
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták Pécsett az elkövetéssel gyanúsítható férfit.

A rendőrség ügyeletére 2019. február 9-én arról érkezett bejelentés, hogy 15 óra körül Pécsett, a Széchenyi téren ki akartak rabolni egy fiút. A sértettet a téren lévő bankautomatánál leszólította egy férfi, pénzt kért tőle, a fiú pedig átadott neki 3500 forintot, majd amikor az elkövető meglátta, hogy több pénz van nála, elővett egy becsukott zsebkést, és azzal próbálta meg a pénz átadására kényszeríteni. A sértett nem adott át több pénzt, az elkövető pedig ezután elmenekült a helyszínről.

A rendőrök beazonosították, majd 19 órakor Pécsett, az uránvárosi autóbusz-pályaudvaron elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 19 éves pécsi férfit. A férfit előállították, kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ellene rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.