Rendőrkézen a feltételezett besurranó

2017. 12. 22., p - 07:42
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Elfogták a büki gyanúsítottat.

A Büki Rendőrőrs munkatársai elfogták és előállították azt a 24 éves helyi lakost, aki egy büki ingatlan nyitott ajtaján keresztül bement a lakásba és megkísérelt elvinni egy ott talált pénztárcát a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt. A lakók azonban időben eszméltek, még a házukban érték a nőt, aki miután visszaadta az értékeket, távozott a helyszínről. Munkatársaink 2017. december 21-én számoltatták el a besurranót a Rendőrőrsön, lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. 

Kérjük, ne hagyja nyitva házának, lakásának ajtaját még akkor sem, ha az udvarban, vagy a kertben tartózkodik, mert bárki észrevétlenül bemehet és akkor is zárja az ajtót, ha csak rövid időre megy el otthonról! Lehetőség szerint ne hagyjon készpénzt, iratokat a bejárati ajtó közelében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.